PRIVATUNDERVISNING AF BØRN

Privatundervisning af børn

Vil du hellere ha´ privat læsehjælp?

Som noget nyt og på opfordring tilbyder Anja privat læse-lærings-hjælp hjemme hos dig i området Storkøbenhavn/ Nordsjælland.

Vi tager udgangspunkt i dit specifikke behov, uanset om behovet er hurtigere læsning, bedre forståelse, notatteknik, repetitionsteknik eller måske bedre koncentration. Undervisningen er for 8. klasses niveau og opefter.


EKSEMPEL på privatundervisning:

Fire timer fra kl. 9-13 en dag i efterårsferien.

Eleven var Johanne på 15 år, og behovet var primært hurtigere læsning og flere læseteknikker at vælge imellem. Det var de obligatoriske læseprøver i Folkeskolen, der havde motiveret Johanne og hendes far, til at søge hjælp. Johanne var en meget grundig læser, og beskrev sig selv sådan her:

Johanne: ”Min største udfordring i forbindelse med læsning er, at jeg nogle gange læser sætninger igen og igen, fordi jeg ikke synes, jeg forstår dem ordentligt. Jeg kan godt forstå dem rent logisk, men det er, som om jeg ikke kommer til at forstå det til bunds, hvis jeg ikke læser dem meget grundigt. Dette sænker min læsehastighed meget.”


RESULTAT: Johanne fordoblede sin læsehastighed og øgede forståelsen på blot 4 timer!

Johanne:”Det, jeg især fik ud af læsehjælpen, var, at jeg fandt ud af, at jeg har muligheden for at blive hurtigere til at læse, hvis bare jeg øver mig med de mange brugbare værktøjer, som jeg lærte at kende i forbindelse med læsehjælpen. Det gav mig en stor motivation at finde ud af, at det ikke behøver at gå så langsomt, når jeg læser, som det hidtil har gjort. Jeg troede aldrig, jeg ville blive en hurtigere læser, men det har jeg nu fundet ud af, at jeg sagtens kan blive.”


Om underviseren:

Johanne: ”Anja var en ekstremt god underviser og læsecoach. Hun var rigtig god til hurtigt at finde ud af, hvilken hjælp jeg behøvede, og så dreje undervisningen i den retning, der passede til mine behov. Dette gjorde, at jeg i den grad følte, at jeg fik noget ud af undervisningen. Derudover var hun sød og venlig gennem hele forløbet, så der var en god atmosfære.”


Ring til os på tlf. 45 42 32 44, og få en snak om mulighederne. Send os en besked, så bliver du ringet op af Anja, og sammen kan I finde ud af, hvad der passer bedst til jer.

Vil du vide mere?

Ring til os på:

23460526

Eller skriv en besked!

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Hurtiglæsning Har du brug for hjælp?