Privat læsehjælp til teenagere og unge studerende

Vil du også hjælpe din søn eller datter til at blive en hurtigere og mere effektiv læser, der bedre kan overskue lektier, læseprøver og eksamener?

Selvfølgelig vil du det! Og du har sikkert allerede prøvet at hjælpe, så godt du kan, med daglig læsetræning, biblioteksbesøg og masser af hep og ros. Men det er bare ikke nok.

Dit barn læser stadig langsomt og har svært ved at nå læseprøverne i skolen. Og lysten til at læse bliver mindre dag for dag.

Hvis der ikke bliver gjort noget ved det, kan det begynde at påvirke selvtilliden og det kan gå ud over lysten til at være social og mulighederne for at klare gymnasiet eller en ungdomsuddannelse.

Heldigvis kan du nemt hjælpe dit barn.

Hej, mit navn er Anja Thybo.
Jeg er ekspert i læse- og læringsstrategier, mastercoach og underviser – og det er mig, der lærer teenagere og unge studerende at læse hurtigere, holde fokus og huske dét, de læser.

Jeg har 20 års erfaring som underviser i hurtiglæsning rundt omkring i dansk erhvervsliv. Og så er jeg fast tilknyttet CBS og DTU, hvor jeg underviser de Master-studerende.

Privat læsehjælp til teenagere og unge studerende tilbydes på Sjælland og foregår sådan her.

Undervisningen varer 4 timer og foregår hjemme hos jer i den unges vante og trygge omgivelser.

Jeg kommer hjem til jer en lørdag eller søndag og har det hele med. Alt skræddersyes til elevens læringsstil og personlighed.

Efter undervisningen sender jeg en skriftlig opsamling til dig med dagens flotte læseresultater og mine observationer samt anbefalinger til, hvordan du bedst støtter din søn eller datter i læsningen.

I har 30 dages hotline support til mig på mail eller telefon, hvis du eller den unge har spørgsmål efterfølgende.

Privatundervisningen er for 8. klasse og opefter.

Klassisk eksempel

Eleven var Johanne på 15 år, og behovet var primært hurtigere læsning og flere læseteknikker at vælge imellem. Det var de obligatoriske prøver i Folkeskolen, der motiverede Johanne og hendes far, til at søge hjælp. Johanne var en meget grundig læser og beskrev sig selv sådan her:

Johanne:  ”Min største udfordring i forbindelse med læsning er, at jeg læser meget grundigt og nogle gange læser sætninger igen og igen, fordi jeg ikke synes, jeg forstår dem ordentligt. Dette sænker min læsehastighed meget.”

RESULTATET: På blot 4 timer fordoblede Johanne sin læsehastighed og øgede samtidig forståelsen.

Johanne:  ”Jeg troede aldrig, jeg ville blive en hurtigere læser, men det er jeg nu – og det var en stor motivation at finde ud af, at det ikke behøver at gå så langsomt, når jeg læser, som det hidtil har gjort.

Anja var en ekstremt god underviser og læsecoach. Hun var rigtig god til hurtigt at finde ud af, hvilken hjælp jeg behøvede, og så dreje undervisningen i den retning, der passede til mine behov.”

Lyder det interessant? Så ring til Anja på tlf. 23 46 05 26 og få en snak om mulighederne.