Hvad siger vores kursister om …

Hurtiglæsning

”Deltagerne havde et rigtigt godt udbytte. I gennemsnit forbedrede de deres læse-hastighed med 138%. Og øgede deres forståelse af det de læste fra 71% til 76%! De kan altså forstå mere af det de læser. Selvom de læser over dobbelt så hurtigt. Det giver deltagerne et godt udgangspunkt for deres studium.”

Sven-Erik Skaarup Thøfner Solrød Kommune

 

“Kære Carsten Jeg var så heldig selv at være på det seneste kursus i Hurtiglæsning. Det var en super god oplevelse, at blive undervist af Anja, som er professionel og forstår at holde os til ilden og formidle stoffet og teknikkerne på den helt rigtige måde. Der var en god stemning, og undervisningen var godt tilrettelagt – effektiv og interessant. Jeg ved, at de andre på holdet deler min positive oplevelse af kurset – og vi har alle fået noget brugbart med hjem, uanset forudsætninger og niveau. Bedste hilsner”

Birgitte Holm, Kursussekretær Undervisningsministeriet

 

“Det er nemt at få indgået en aftale med Uddannelseshuset. De ved, hvad de har med at gøre og har styr på tingene. God dialog og planlægning. Meget positiv feedback fra kursisterne, lige fra at Anja, var den bedste underviser ”ever” til den gode oplevelse af de skjulte evner, de alle viste sig at have. Flere har også anbefalet at kurset gentages, så der er endnu flere der kan blive bedre til at læse. Uddannelseshuset leverer en vare, som er tip top i orden.”

Anette Toft Sørensen Naviair

 

“Jeg kom lidt hurtigt ud af døren i går, da jeg skulle hurtigt videre til Ballerup, hvor mit studie foregår. Derfor vil jeg gerne lige sige tak for i går – det var en skøn og udviklende dag, og jeg er helt klar til at gå i ”træningslejr” de næste 3-4 uger (Har også noteret genopfriskningsdagene – tror vi ses til december). Jeg havde ca. en time i toget, hvor jeg brugte skimmingsteknikken på en tekst som min underviser havde lagt ud aftenen før (kl. 20:30!!) – det gik forrygende og jeg fik lavet mig nogle gode notater.”

Gitte Noël Olesen Dansk Handicap Idræts-Forbund

 

“Jeg tog et kursus hos jer i hurtiglæsning, det har givet mig rigtig meget både i lyst til at læse, samt hurtighed. Super undervisning.”

Annette Jensen Arbejdstilsynet

 

“Total optur – specielt over at have læst 100 sider på 20 min., og faktisk score 8 ud af 10 rigtige på checkspørgsmålene.”

Maria Ingeman DTU Business

 

“I dag har jeg læst: 70 høringssvar om kommunens budget. Dagsorden til møde på Langeland og i Svendborg. Og, ja, det går betydeligt nemmere nu end før jeres kursus!”

Preben Jensen Billund Byråd

 

”Jeg synes, det har været et dyrt kursus, men jeg har fået fuld valuta. Suveræn lærer”

Anne-Mette Frederiksen Villa-Maj

 

”Super godt kursus og utrolig effektiv underviser”

Sandie E. Bannergaard Nordea Bank, Trade Finance

 

”Det hele var godt. Underviseren var motiverende, dygtig til at formidle og meget anerkendende”

Susanne Bjerrum Lærernes A-kasse

 

”Super godt kursus”

Klaus Thers Oracle

 

”Det var alt sammen interessant og nyttigt”

Lise Lotte Worsøe BEC

 

”Jeg har fået gode teknikker til at øge min læsehastighed”

Freddy Knudsen Vejdirektoratet

 

”Bare fortsæt sådan – det er super”

Jette Svenningsen Sosu Nord

 

”Både læsetræningen og den gode, præcise instruktion. Dygtig, professionel og erfaren underviser. Rigtig god tilrettelæggelse. Super kursus”

Helle Simming FLS Smidth A/S

 

”Fremragende kursus – jeg er virkelig begejstret!”

Anne-Marie Thusing UVM

 

”Kanon kursus!”

Frank Jensen Miljøstyrelsen

 

”Jeg synes, det har været et rigtig godt kursus i sin helhed. Jeg har fået meget ud af hurtiglæsningen og har hænderne oppe over hovedet”

Anne-Mette Jørgensen Skovboskolen

 

”Jeg har fået øget læsehastighed”

Kim Kofoed Bornholms Forsyning A/S

 

”Jeg er i stand til at danne mig et overblik over en tekst på et brøkdel af den tid, jeg brugte før kurset”

Kristian Pihl Bornholms Regionskommune

 

”Jeg har fået teknikker til at læse hurtigere og kan bedre orientere mig, når jeg læser aviser og læser nyheder på internettet”

Teddy Hansen Bornholms Regionskommune

 

”Jeg har lært at læse mere effektivt og får dermed mere tid til andre ting”

Bo Lindberg Andersen A.P. Møller – Mærsk A/S

 

“Jeg har fået redskaber til at benytte forskellige læseteknikker”

Marie G. Barfoed Væksthuset – DTU

 

“Har hjemmefra afdelingen fået at vide jeg var langsom. Ved 1. test var jeg hurtigst, og jeg havde ikke så forfærdeligt mange fejl. Nu (tror jeg) jeg er uovervindelig. Ikke længere hurtigst, men dog meget hurtigere end da jeg kom. Og endda med forbedret korrekt svar %.Tak for hjælpen!”

FOA Svendborg, Susan Bøg Nielsen Afdelingsnæstformand

 

”Fået meget ud af hele kurset – men selvfølgelig meget ud af læseøvelserne. Super god oplevelse med at læse en bog på 20 minutter.”

Annie B. Frandsen, Brønderslev Kommune

Hurtiglæsning – Online

“Lige en hurtig kommentar: Det fungerer SUPER godt!! Fedt at kunne gå tilbage og se det igen man ikke kunne huske. Jeg er sikker på at jeg personligt har lært mere og fået mere ud af det end hvis jeg var på real life kursus 🙂 Tak for det.”

Lone Bliksted, e-bay

Hvor hurtigt læser du

Tag testen og se hvor meget du kan forbedre din læsehastighed.

Vælg læsekursus

Vi har tre forskellige læsekurser.
Vælg mellem online kurser og holdundervisning.

Se kalender

Søger du et åbent hold?
Find det næste ledige kursus her.

Ring hvis du ønsker hjælp til tilmelding?

+45 42 32 44