Hurtiglæsning for Unge Studerende

Lær at læse det hele på den halve tid – og kom lettere gennem dit studie!
Glæder du dig til dit nye studie, men frygter du at drukne i lektier?

Eller står du overfor eksamen, og mangler tid til forberedelse?

Glemmer du tit dét, du har læst, og mister du let koncentrationen, når du læser lektier?

Eller hvad med den her: Må du tit læse tingene to eller flere gange, fordi du simpelthen ikke får fat i det første gang?


Godt nyt: Sådan behøver det ikke at være!

Brug en dag, og få nogle super effektive læse- og læringsværktøjer, der får dig nemmere – og gladere – gennem studiet eller eksamen!
[/vc_column_text][vc_column_text]

Hvornår og hvad koster det?

Kommende kurser 
Der er ikke programsat flere kurser i 2018. Er du interesseret i at høre mere om privat læsehjælp, kan du kontakte os på telefon 45423244, eller læse mere her.

Skriv til Anja på at@uddannelseshuset.dk, hvis du vil kontaktes så snart vi sætter et nyt kursus op.

Alle dage er det fra kl. 09.30 til 17.00 i Room29 i Hellerup – tæt ved bus og tog. Den 18. marts dog på La Oficina, Suomisvej 4, Frederiksberg.

Prisen på Hurtiglæsning for Unge Studerende er kun 1.985 kr., men du kan få det endnu billigere. Hvis du tilmelder 2 på samme tid, så får du 25% rabat på den ene tilmelding.

Vi glæder os til at se dig!

PS – Hvis du er i tvivl, om det er det rigtige kursus for dig, så ring endelig til os på tlf. 45 42 32 44. Du kan også blive ringet op af Anja, der underviser på kurset, og få en snak om mulighederne.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_btn title=”Tilmeld dig til kurset nu” color=”green” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbilletto.dk%2Fusers%2Fuddannelseshuset-aps|title:Tilmeld%20mig||”][vc_btn title=”Hør om Privat læsehjælp” color=”warning” align=”center” button_block=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.xn--hurtiglsning-ddb.dk%2Fprivatundervisning-af-boern%2F|title:Privat%20l%C3%A6sehj%C3%A6lp%20til%20dit%20barn||”][vc_column_text]Læsetræning for unge[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=PnPGYac3ppY” title=”Det får du med hjem”][vc_video link=”https://youtu.be/Oqoexof4iVI” title=”Det siger deltagerne”][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=RFV3n0sK9U0″][vc_video link=”https://youtu.be/IhSEYdcCA8U”][vc_video link=”https://youtu.be/YT-nbf2SIvQ”][/vc_column][/vc_row][vc_column][vc_cta_button call_text=”Bliv en hurtigere læser – og kom lettere gennem studiet!” title=”Tilmelding” target=”_blank” color=”btn-success” size=”btn-large” href=”https://billetto.dk/users/uddannelseshuset-aps” el_class=”calltoaction”][vc_cta_button call_text=”Søger du privat læsehjælp?” title=”Læs mere” color=”btn-warning” size=”btn-large” href=”https://www.xn--hurtiglsning-ddb.dk/privatundervisning-af-boern/”][/vc_column][/vc_row]

Hvor hurtigt læser du

Tag testen og se hvor meget du kan forbedre din læsehastighed.

Vælg læsekursus

Vælg mellem mellem holdundervisning og onlinekurser.

Se kalender

Søger du et åbent hold?
Find det næste ledige kursus her.

Ring hvis du ønsker hjælp til tilmelding!

45 42 32 44