Hurtiglæsning-til-privatperson

Hurtiglæsning for dig som Privatperson

Læser du for langsomt og søger du et kursus i hurtiglæsning til dig selv? Eller er du på udkig efter læsehjælp til dit barn eller en ung studerende? Så kan vi hjælpe! Lad os slå én ting fast med det samme: Du kan også lære at læse hurtigere. Uanset din nuværende læsehastighed, kan du lære at læse hurtigere, og samtidig forstå det, du læser.


Det handler simpelthen om, at du har de rigtige teknikker og læseværktøjer

Og det får du hos os.

I mere end 50 år har vi lært over 27.000 ledere, medarbejdere og studerende at læse hurtigere, og forstå mere.

Nederst på siden har vi sammensat fire forskellige kursuspakker til dig. Så er du sikker på, at du kan finde dét kursus, der lige præcis passer til dig, din tid og din pengepung.

Uansete hvilket kursus du vælger, så lærer du en række meget effektive læseteknikker som med sikkerhed vil sætte turbo på din læsning. Samt en række enkle træningsmetoder, som sikrer at du også efter kurset kan holde dine læsefærdigheder vedlige.


GARANTI for udbytte

Som de eneste på markedet tilbyder vi et gratis Brush-Up kursus, så du kan komme tilbage og få repeteret teknikkerne – lige så tit du har behov for det.  Det sikrer, at du får størst muligt udbytte i lang tid fremover, når du investerer i et kursus hos os.

Brush-Up kurset giver dig sikkerhed for, at du fastholder dine nye læsefærdigheder, så du bliver ved med at være hurtig, skarp og koncentreret, når du læser.

Dette kan du glæde dig til på kurset

  • Du kan læse markant hurtigere
  • Du forstår dét, du læser
  • Du kan huske dét, du har læst
  • Du kan uddrage essensen af en tekst
  • Du kan fastholde koncentrationen når du læser
  • Du får et hurtigt overblik over enhver tekst

Kurser for private

På vores 1-dags kursus

– lærer du sammen med andre. Du møder mennesker fra alle brancher i dansk erhvervsliv. Mennesker der, lige som dig, har behov for at læse hurtigere uden at tabe forståelsen. Du får en intensiv dag med masser af læsetræning, og selvfølgelig den nødvendige teori om læsning, læring, hjernen, optimal brug af dine øjne m.m.

Du vil opleve små hold hos os. Det gi’r nemlig god tid til spørgsmål og personlig feedback fra underviseren. Og det betyder optimalt udbytte for dig som kursist.

Vores Online-kursus

– er specielt sammensat til dig, der ikke kan afsætte en hel dag til at gå på kursus. Måske er du typen, der lærer bedre i eget tempo, når og hvor det passer dig.

Online kurset består af en række video moduler med teori og øvelser samt en arbejdsbog, hvor det hele er samlet. Online-platformen gør, at du kan se kurset igen og igen. Også om et år, hvis du har brug for en opfrisker. Der er samme indhold på Online-kurset som på 1-dags kurset. Det er bare… ja, Online.

Hurtiglæsning for Unge studerende

– er en heldags workshop til dig, der skal i gang med en ungdomsuddannelse, eller måske er i gang med et længerevarende studie. Kurset er tilrettelagt for de 15-23 årige.

Fokus på den her dag er forskellige læseteknikker, studieteknikker og afdækning af din læringsstil.

Målet er at du kan læse hurtigere, forstå mere, tage brugbare noter og kende din egen, personlige motorvej til læring.

Privat læsehjælp er unikt til børn/unge

– der foretrækker at være på kursus hjemme i vante omgivelser. Vi tager udgangspunkt i dit specifikke behov, uanset om behovet er hurtigere læsning, bedre forståelse, notatteknik, repetitionsteknik eller måske bedre koncentration.

Den private læsehjælp tilbydes i Storkøbenhavn/Nordsjælland, og til 8. klasses niveau og opefter.